Nieuws

Raven Software schroeft helderheid zon terug in Call of Duty: Warzone

Geen zonnebril meer nodig

Geschreven door Jacco Peek op
Raven Software schroeft de helderheid van de zon terug in Call of Duty: Warzone. Dat zegt lead VFX artist Reed Shingledecker op Twitter.

Op Twitter reageerde Shingledecker op een artikel van Dextero, dat klachten over de felheid van de zon in Warzone verzamelt. Daaruit blijkt dat sommige spelers verblind zeggen te worden door de zon en daarom vuurgevechten verliezen.

Volgens de ontwikkelaar zijn in ieder geval de lens flares, lichtstralen die langs gebouwen te zien zijn, eenvoudig aan te passen.

"Ik weet wat me maandag te doen staat", zegt Shingledecker op Twitter. "Ik help graag bij problemen met visuele effecten. Bedankt voor de feedback. Ik heb echter niet de bevoegdheid om de hele belichting van de map aan te passen. Feedback daarover kan worden gestuurd naar Raven Software."

Ook geeft hij aan niet de daadwerkelijke helderheid van de zon aan te kunnen passen, maar wel de helderheid van lens flares.

In de meest recente update voor Warzone paste Raven Software ook al de belichting van de map Rebirth Island aan. Zo is het licht blauwer van kleur en is de helderheid verhoogd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Volledige presentatie Square Enix mogelijk gelekt Eerste deel Gwent-uitbreiding verschijnt op 8 juni
0

Reacties op: Raven Software schroeft helderheid zon terug in Call of Duty: Warzone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.