In de .plan van Rick Johnson is vandaag onder andere te lezen dat er binnenkort een nieuwe release van de source code van Hexen2 aan zit te komen. Deze is weer ietsje uitgebreider. Als je zelf nog wensen voor bepaalde stukken source hebt die in de volgende release zouden moeten verschijnen, kun je dit ook bij hem melden.

Ook heeft hij het nog over de nieuwe Soldier of Fortune patch, waar hij nog niet veel over kan zeggen omdat er wat problemen zijn met WON/FlipSide, Mplayer, Global Rankings en dergelijke. Zodra de patch uitgebracht gaat worden zal de beschikbare source code ook gelijk weer geupdate worden.

Ook Rick heeft zijn mening klaar over de Doom3 technologie, welke te zien was op de Mac Expo, en zijn mening luidt (verrassend) als volgt:And, as for the Doom3 Technology, the video footage from the Mac Expo truely doesn't do it justice,

until you can see it in person at a much better quality. Each time I've seen the technology, I've

been more and more impressed.Over zijn huidige bezigheden wilt hij overigens niet veel zeggen, alleen maar dat hij met iets anders bezig is als veel mensen zouden denken (niet SoF2 dus?).

Voor de rest van de informatie surf je richting zijn .plan.