Ratchet & Clank: Rift Apart lanceert 11 juni voor PlayStation 5

Ratchet & Clank: Rift Apart lanceert 11 juni voor PlayStation 5

Ratchet & Clank: Rift verschijnt op 11 juni voor PlayStation 5. Dit maakte Sony vandaag bekend via een post op de PlayStation Blog. 

Eerder was bekend dat de PS5-exclusive Ratchet & Clank: Rift Apart in de eerste helft van 2021 moest verschijnen, maar een specifieke datum ontbrak nog. Naast de releasedatum zijn ook andere details bekendgemaakt. Zo is op de PlayStation Blog te zien welke bonussen worden aangeboden voor de standaard en Digitale Deluxe edities van de game. Deze laatste versie bevat meer armor sets, een sticker pack voor de fotomodus en digitale versies van de artbook en soundtrack. Tevens worden bonussen geleverd bij pre-orders.

Ook is nieuwe artwork getoond van Ratchet, Clank en de nieuwe Lombax. Deze art wordt ook gebruikt voor de boxart van de PS5-game.

Het spel wordt net als de voorgaande delen in de langlopende platformreeks ontwikkeld door Insomniac Games, ook bekend van Marvel’s Spider-Man. Op PlayStation 2 en 3 verschenen er diverse delen van de serie rondom de vriendelijke Lombax en zijn robotvriend die diverse planeten aandoen. 

 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dam verwacht ik horizon eind dit jaar en God of war volgend jaar pas. Maar dit word voor mij wel een game om te kijken of ik een ps5 kan krijgen.

0

@hulstpower godbomme dat is niet q1 zoals Sony had beloofd

0
test

Vet, deze lancering gaat zeker een van de betere lanceringen in de geschiedenis van playstation exclusive lanceringen worden. 😁

0

@Ollongren aan de cijfers te zien heeft Sony niks te klagen

0
test

@Roy36NL zeker en vast!

0

Aanbevolen voor jou