Ratchet & Clank: Rift Apart bevat 60fps-modus

Ratchet & Clank: Rift Apart bevat 60fps-modus

Ratchet & Clank: Rift Apart bevat een 60fps-modus. Dat bevestigt Insomniac Games in een interview met het Japanse tijdschrift Famitsu.

"In een interview met Famitsu vandaag hebben we bevestigd dat Rachet & Clank: Rift Apart de optie biedt om op 60fps te spelen!", zegt de ontwikkelaar op Twitter.

Rift Apart is zowel speelbaar in 4k op 30fps en op 60fps in een 'lagere resolutie'. Hoe hoog deze - eventueel dynamische - resolutie is zegt de ontwikkelaar nog niet. Eerder kondigde Insomniac Games aan dat Spider-Man: Miles Morales ook een 60fps-modus bevat.

Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt in de 'lanceerperiode' van de PlayStation 5. Deze week toonde Insomniac een uitgebreide gameplaydemo van de titel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

1440p@60fps zeer waarschijnlijk.

0
test

❤️ Naakt gefotografeerd! Wie beoordeelt? Zien - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0
test

Ja leuk 60fps maar 1080p zeker ?

0
test

@kloakaTV ps5 kan makkelijk 4k 60 aan als ze de ray tracing uit zetten in deze game en wat andere dingen misschien setting lager. Maar denk dat ie 1440p met zelfde opties en Ray tracing aan op 60fps

0
test

@hulstpower ik betwijfel het nog of de PS5 makkelijk 4K 60fps aan kan.

0
test

@hulstpower quote van gameinformer “ Naturally this performance mode comes with a hit to visual quality, which haven't been detailed yet” en je zou verwachten dit bij de nieuwe generatie niet het geval is maar ik vind beide Sony en Microsoft nog te mysterieus doen en allemaal mooi praatjes die nog geen gaatjes vullen om zo te zeggen haha

0

Aanbevolen voor jou