Ratchet & Clank PS4 'is herinterpretatie van het origineel' | Gamer.nl

Ratchet & Clank PS4 'is herinterpretatie van het origineel' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In de tweet laat de ontwikkelaar ook weten dat de game rond de lancering van de Ratchet & Clank-film uitkomt: "[Rachet & Clank PS4 is] geen reboot, maar een herinterpretatie van de originele game en speelt in op de release van de Ratchet & Clank-film."

Het was al bekend dat de eerste Ratchet & Clank een remake zou krijgen op de PlayStation 4. De ontwikkelaar tweet echter ook dat de game geen directe remake wordt. Hoe de 'herinterpretatie van het origineel' zal verschillen van de oorspronkelijke Ratchet & Clank-game is niet duidelijk.

De ontwikkelaar laat ook weten dat de game in 2015 uitkomt, en dat de studio volgend jaar met meer informatie komt. De Ratchet & Clank-film wordt gemaakt door Rainmaker Entertainment, dat in 2016 ook met een Sly Cooper-film komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou