Ratchet and Clank voor PS5 wordt tijdens Gamescom-show getoond

Ratchet and Clank voor PS5 wordt tijdens Gamescom-show getoond

Tijdens de Gamescom Opening Night Live-show wordt er nieuwe gameplay van de PlayStation 5-game Ratchet and Clank: Rift Apart getoond.

Dat heeft presentator en organisator Geoff Keighley onthuld via Twitter. De nieuwe Ratchet and Clank-game werd voor het eerst tijdens de PlayStation 5-onthulling getoond en heeft sindsdien geen nieuwe beelden meer gekregen. De eerste getoonde beelden vielen bij veel mensen in goede aarde, omdat het snel schakelen tussen verschillende dimensies de snelheid van de SSD-schijf in de PlayStation 5 benadrukt.

Volgens Keighley gaat het om een "volle, langere, onversneden demo". Het lijkt er dus op dat er wel gebieden uit de eerste trailer terugkeren, maar dat er donderdag meer gameplay zonder interrupties wordt getoond. James Stevenson, de community manager van ontwikkelaar Insomniac Games, beaamt dat.

Gamescom Opening Night Live wordt aanstaande donderdag vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via Twitchen

Watch on YouTube

. Bedrijven als Bethesda, Microsoft, Koch Media, Activision Blizzard, Sega, Ubisoft, Electonic Arts en Wargaming zijn aanwezig. Eerder liet Keighley al weten dat kijkers beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War, Star Wars Squadrons, Mafia: Definitive Edition en Destiny 2: Beyond Light kunnen verwachten. Het is een liveshow die meer dan twee uur moet duren. Om 19:30 begint de pre-show.

Hieronder is de eerste trailer van Ratchet and Clank: Rift Apart nog eens te zien. Er is nog geen releasedatum voor de game bekend. De PlayStation 5 moet ergens eind dit jaar verschijnen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd mooie games.

0

Aanbevolen voor jou