Ratchet and Clank uit 2016 krijgt volgende maand een PS5-update

Ratchet and Clank uit 2016 krijgt volgende maand een PS5-update

In april verschijnt er een PlayStation 5-update voor de in 2016 verschenen PS4-game Ratchet and Clank.

Met de update kan het spel in een vloeiende 60 frames per seconde draaien op Sony's nieuwe console. Een specifieke releasedatum is er nog niet.

Tot 31 maart kunnen alle PlayStation-gamers het spel geheel gratis binnenhalen als onderdeel van de Play at Home-actie van Sony. Hier is geen PlayStation Plus-abonnement voor vereist.

Op 11 juni komt de nieuwe Ratchet and Clank-game, Rift Apart, uit op PlayStation 5. In die game reizen Ratchet en zijn robotvriendje door allerlei dimensionale scheuren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice had hem laats al opgestart op mijn ps5 maar kan helaas maar moeilijk wennen aan 30 fps dus ik ben er heel blij mee. Nu the last of us 2 nog :) dan ga ik daar ook aan beginnen.

0

@Fpsbig ondanks 30 fps dacht ik dat het wel een hele stabiele framerate had. Dat scheelt toch wel een hoop. Maar fijn dat deze goeie game nog wat liefde krijgt. Moeten ze meer doen ipv het als remaster te verkopen.

0
test

@TomMonkey999999999 Ja zeker het draaide ook goed en best soepel voor 30 fps, net als uncharted, echter na god of war in 60 fps te hebben gespeeld en ben voornamelijk een pc gamer is het altijd wel weer wennen aan 30 fps. Ik heb ook een switch dus speel zo nu en dan wel in 30 fps maar als het kan liever niet. HEt is ook meer dat ik voor het eerst in me leven een eigen playstation heb en dan voelt het gewoon heel gaar om op je ps5 iets in 30 fps te spelen :P. Ik hoop ook echt dat alle spellen vanaf nu op zn minst een optie hebben voor 60 fps dan maar een iets mindere resolutie daar kan ik goed mee leven.

0
test

Update is ondertussen al uit.

0

Aanbevolen voor jou