Ratchet and Clank: Rift Apart komt misschien naar pc

Ratchet and Clank: Rift Apart komt misschien naar pc

Fans speculeren dat PlayStation 5-game Ratchet and Clank: Rift Apart in de toekomst op pc verschijnt.

Op Reddit werd een vacature gedeeld waarin de in Utrecht gevestigde Sony-studio Nixxes naar een UI/UX-engineer zoekt die ervaren is met het gebruik van Coherent-middelware. Deze middleware van Coherent Labs werd gebruikt als user interace in Ratchet and Clank: Rift Apart.

De bovenstaande connectie laat fans dan ook speculeren dat Nixxes aan een pc-versie van de Ratchet and Clank-game werkt. Daarbij heeft Nixxes ook Marvel's Spider-Man en Miles Morales naar pc gebracht. De oorspronkelijke versies van die games zijn ontwikkeld door Insomniac Games, dat ook Rift Apart ontwikkelde.

Hoe dan ook is een pc-versie van Ratchet and Clank: Rift Apart vooralsnog niet officieel bevestigd. Sony brengt echter steeds vaker PlayStation-games naar pc, van de hierboven genoemde Spider-Man-titels tot The Last of Us: Part 1 en God of War.

Ron Vorstermans gaf op Gamer.nl een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet & Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik zou het geweldig vinden als die op pc komt. Dit was eigenlijk het parade paardje van de PS5, kijk eens hoe snel we kunnen wisselen tussen werelden! Dalijk is tie op pc en kan je precies hetzelfde als op PS5, dus eigenlijk helemaal niet zo speciaal :)

0
test

@-JK- Ik vond het een leuk spel om samen met mijn zoontje te spelen op PS5 en zeker als 1 van de eerste games op PS5 samen met Astrobot vond ik het echt een topper. Mooi toch dat PCgamers er ook van kunnen genieten (en de game is ook gewoon leuk als je van dit genre houd, los van je "kijk eens hoe snel we kunnen wisselen").

0
test

@Bteqq ja precies, ben daar ook erg blij mee dat ze meer games op pc gaan porten. Ik wacht vooral op Gran Turismo.

0

Aanbevolen voor jou