Rare's piratengame Sea of Thieves verschijnt rond februari 2017 | Gamer.nl

Rare's piratengame Sea of Thieves verschijnt rond februari 2017 | Gamer.nl

Sea of Thieves, Rare's piratengame voor Xbox One en Windows 10, moet rond februari volgend jaar uitkomen. Dit vertelt Xbox marketing-baas Aaron Greenberg in een interview met Kinda Funny Games.

De verwachting was dat Sea of Thieves dit jaar nog ging verschijnen. Nu wordt duidelijk dat Rare's nieuwste game is verschoven naar volgend jaar.

In het interview beantwoordt Greenberg een vraag over de releasedatum voor Sea of Thieves. Hij geeft aan dat de game in dezelfde periode verschijnt als Halo Wars 2, die op 21 februari wordt uitgebracht. Hij noemt ook dat Scalebound rond die tijd wordt uitgebracht, waar nog geen concrete datum in 2017 voor is vastgesteld.

In Sea of Thieves kunnen spelers in coöp-verband op avontuur gaan, met schepen varen en op zoek gaan naar schatten. De piratengame ondersteunt ook cro -buy tu en Windows 10 en Xbox One. Het is nog onduidelijk of cro -play ook mogelijk gemaakt wordt.

Het volledige interview met Aaron Greenberg is hieronder terug te kijken. Eerder deze week toonde Microsoft een uitgebreide gameplayse ie van Sea of Thieves.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou