Rare toont donderdag 'het grootste jaar tot dusver' van Sea of Thieves

Rare toont donderdag 'het grootste jaar tot dusver' van Sea of Thieves

Aanstaande donderdag doet Rare uit de doeken wat spelers dit jaar van Sea of Thieves kunnen verwachten. Het moet het grootste jaar tot nu toe worden voor de game.

De livestream wordt donderdag om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Wat spelers dit jaar precies in de game kunnen doen is vooralsnog niet bekend. 

In een nieuwe video waarin de livestream wordt gepromoot zijn wel wat hints te vinden. Zo is te zien hoe de Golden Sands-outpost in duigen ligt. Ook wordt er een spookachtig beeld op het strand getoond, alsmede een stenen fort en het mogelijke silhouet van een nieuw personage in de vorm van Belle, de Legend of the Deep.

Vorig jaar gaf Rare ook al aan dat 2021 het grootste jaar van de game tot dusver ging worden. Toen verschenen onder andere een crossover met Pirates of the Caribbean en de mogelijkheid om de wereld onder het zeeoppervlak te verkennen. 

Sea of Thieves zit op dit moment in diens vijfde seizoen. Rare houdt op 30 januari daarnaast een eerste Community Day, vol met in-game beloningen en Twitch-beloningen. Over het zesde seizoen is nog niets bekend, maar daar komt donderdag mogelijk verandering in.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb het 2 keer een kans gegeven omdat ik piraten echt een leuk thema vind. Maar op de 1 of andere manier ergerde ik me mateloos aan de game. Te veel neven factoren die het plezier bederven.

0
test

Erg leuke game, maar alleen als je met een groepje bent en het leuk vind om beetje te puzzelen met clues enzo.

0

Aanbevolen voor jou