Rare Replay vanaf vandaag op Xbox Game Pass

Rare Replay vanaf vandaag op Xbox Game Pass

Microsoft voegt vandaag Rare Replay toe aan Xbox Game Pass.

Game Pass laat Xbox-gamers die lid zijn van de service diverse spellen zonder verdere kosten onbeperkt spelen. Rare Replay is de nieuwste game op de service. In het spel zitten diverse Rare-games, van Banjo-Kazooie en het vervolg tot Perfect Dark en de Prequel. Vanaf vandaag is ook Resident Evil: Revelations op de service beschikbaar.

Game Pass is inmiddels ook op pc verkrijgbaar, al zijn daar weer andere games op te verkrijgen. Bovenstaande titels komen voor zover bekend namelijk niet naar Game Pass op de pc. Op 27 juni verschijnen daar wel Goat Simulator en Torment: Tides of Numenera op. Goat Simulator komt op die dag overigens ook naar Xbox One, maar Torment blijft exclusief op pc.

Eind juni worden er ook een aantal games van Game Pass verwijderd, namelijk Shadow Complex Remastered, Dead Island Definitive Edition, Next Up Hero, Devil May Cry 4 Special Edition, Zombie Army Trilogy en Ultimate Marvel vs. Capcom 3.

Rare Replay

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het verwijderen van content is precies het probleem (nee mijn probleem :) )met deze subscription services straks , iedereen zijn eigen gamepass systeem, 1 bij epic voor shadow complex remastered , 1 bij capcom voor Devil may cry , etc etc Daarom fysiek for life yo, en dit is geen bashing tegen ms voordat iedereen het er weer moeilijk mee heeft, dit is een rant tegen de prachtige digitale only (streaming) toekomst.

0

@casualkiller Ik snap je zorgen, ik heb ook geen zin om 5 abo's hebben om de games te kunnen spelen die ik wil. Ik vind dat nu al irritant met Netflix e.d. Er zijn ook series van HBO die ik wil zien, maar ik weiger er meer dan één, in mijn geval Netflix, te nemen. Ik denk dat er uiteindelijk maar een paar streamingplatforms overblijven. Op de console die van de Sony of Microsoft zelf vermoed ik. Ik kan me niet zo goed voorstellen dat een EA Access het heel goed zal blijven doen. In Europa heb je de beschikking tot 55 games met EA Access en XBox game pass meer dan 100. Daarbij heeft EA vooral veel sportgames, waar ik helemaal niet in geïnteresseerd ben. EA doet ook nogal geheimzinnig over het aantal abo's dus ik denk dat het wat tegenvalt

0
test

Helemaal top. Ik heb game pass ultimate plus dat ik ook share met een maat dus voor die 7 euro per maand is het genieten met die game pass.

0
test

@Aces-82 vraag hoe kan je gamepass delen want ik kreeg alleen gold voor elkaar

0
test

@hulstpower uhm zoals we alles sharen . Hij heeft mijn account als home en ik die van zijn. Alleen met destiny 2 DLC problemen gehad maar die speelde ik toch niet lol

0

Aanbevolen voor jou