Rare en Obsidian tonen vanavond mogelijk nieuwe games

Rare en Obsidian tonen vanavond mogelijk nieuwe games

Zowel Rare als Obsidian Entertainment tonen volgens geruchten vanavond nieuwe games tijdens de Inside Xbox-uitzending.

X019 begint vanavond in Londen met een uitzending van Inside Xbox, waarin Microsoft zoals gebruikelijk aankondigingen maakt over onder andere nieuwe Xbox One-games.

Daniel Ahmad, een analist van Niko Partners die regelmatig correcte informatie op voorhand lekt via Twitter, claimt dat er nieuwe games van Rare en Obsidian op stapel staan. Beide studio's zijn eigendom van Microsoft. Rare bracht in 2016 Sea of Thieves uit. Obsidian heeft pas nog The Outer Worlds gelanceerd.

De Rare-game zou bedoeld zijn voor release op de opvolger van de Xbox One, Project Scarlett. Verder zouden Bleeding Edge, Minecraft Dungeons en Wasteland 3 specifieke releasedata krijgen. Tot slot laat Ahmed weten dat Age of Empires 2: Definitive Edition als verrassing meteen na de uitzending verschijnt.

Inside Xbox begint vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd. De livestream is hier op Gamer.nl te bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben benieuwd waar Rare en Obsidian mee komen. Sea of Thieves is echt een leuke game geworden, jammer van de matige release. Outer Worlds is al geweldig, misschien een Alpha Protocol 2, adt zou ik super vinden. Wasteland 3 kijk ik ook enorm naar uit.

0
test

@fonsrutte ik kan mij enorm vergissen, maar er staat me iets bij dat de rechten van alpha protocol bij sega liggen. Hopelijk vergis ik me hoor want het was een unieke game en zou een hele mooie exclusive zijn voor MS.

0
test

@darkmanwls volgens een laatste bericht uit juni van dit jaar klopt het inderdaad dat Sega nog steeds eigenaar is van de IP van Alpha Protocol

0

@darkmanwls Oh kak, dat is echt jammer. Ik heb echt genoten van die game.

0
test

@fonsrutte Alpha Protocol 2 zou ik absoluut toejuichen! Maar denk niet dat dat het is, aangezien Ahmad het heeft over een nieuwe IP

0
test

Een nieuwe Perfect Dark zou erg fijn zijn

0
test

@StormFox idd daar zou ik ook blij van worden.

0

Aanbevolen voor jou