Volgens een persoon die connecties zou hebben binnen Rare, de studio die verantwoordelijk is voor de Perfect Dark-reeks, zou de Britse ontwikkelaar druk bezig zijn aan een nieuwe game met Joanna Dark in de hoofdrol. Zelf hadden we dat ook wel durven beweren, maar diezelfde persoon kwam ook op de proppen met wat meer informatie over de inhoud van het toekomstige spel.

Volgens de insider zal deel drie in de Perfect Dark-reeks namelijk een vervolg worden op het originele N64-spel. Dit zou best mogelijk kunnen zijn, gezien Perfect Dark Zero, een game die Rare voor de Xbox 360 uitbracht, een prequel was op het originele Perfect Dark. Verder zou Perfect Dark 3 (voorlopige titel) een erg diep verhaal gaan bevatten en zullen de duistere kantjes van Joanna grondig aan bod komen.

Verder zou er een nieuw systeem in het spel zitten waardoor Perfect Dark 3 een ander einde kan krijgen naargelang de beslissingen en acties die jij tijdens het spel onderneemt. Wanneer we opnieuw met mevrouw Dark aan de slag mogen gaan is nog onduidelijk, al lijkt het einde van 2008 een goede gok.