Rappers Drake en Travis Scott verbreken Twitch-record met Fortnite-stream | Gamer.nl

Rappers Drake en Travis Scott verbreken Twitch-record met Fortnite-stream | Gamer.nl

De Canadese en Amerikaanse rappers Drake en Travis Scott hebben vandaag verschillende Twitch-records verbroken met Fortnite: Battle Royale.

Samen met Ninja, de grootste Twitch-streamer van het moment, streamde zij Fortnite: Battle Royale. Het kijkersaantal liep tijdens de stream op tot meer dan 600.000 kijkers. Met dit kijkersaantal verbroken zij het record van Twitch-streamer Dr. DisRespect die in februari bijna 400.000 kijkers had.

Media has no description

Tijdens de stream van Ninja, ook bekend als Tyler Blevins, en Drake, bekend van zijn nummers Hotline Bling en God’s Plan, voegde de Amerikaanse rapper Travis Scott, bekend van goosebumps, en American football-speler JuJu Smith-Schuster zich toe aan het team. De beroemdheden maakten tijdens de stream gebruik van cro -play tu en PlayStation 4 en pc. In onze guide kan je precies lezen hoe dit in zijn werking gaat.

Ninja is op het moment de grootste Fortnite-speler en wordt gezien als de beste speler aller tijden. Afgelopen week werd de 26-jarige e-sporter van Luminosity Gaming de eerste streamer met meer dan 3 miljoen volgers. Op zijn YouTube-kanaal heeft de Battle Royale-speler meer dan .

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou