Rapper Travis Scott geeft optredens weg in Fortnite

Rapper Travis Scott geeft optredens weg in Fortnite

De populaire rapper Travis Scott houdt een aantal optredens in Fortnite.

Vanaf donderdag worden er op diverse momenten concerten uitgezonden in de game. De dagen en tijden zijn hieronder te zien. Hoewel mensen uit alle regio de concerten op de verschillende data en tijden kunnen bekijken, houdt Epic het concert expres op meerdere momenten om zo overbelaste servers te vermijden.

Sinds afgelopen weekend wordt een concert van Travis Scott in-game al geadverteerd via posters. Vlakbij de Shark-basis wordt er aan een podium gewerkt. De tour heet Astronomical. Mensen die komen kijken, ontvangen tevens gratis loot - twee laadschermen en een glider - en nog meer loot wanneer een aantal nieuwe in-game challenges worden behaald. Deze in-game challenges moeten ergens vandaag beschikbaar komen.

 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Zoek je steen maar even op anders. Blijf daar maar ook voorlopig.

0
test

@AGxKiiNG Steek anders even een Snickers in je keelpijp, kan iemand niet vragen wie Travis Scott is? De naam Travis Scott doet een belletje rinkelen, maar je hoeft mij ook niet te vragen welke nummers hij gemaakt heeft.

0
test

@El Ninjo Fijne reacties altijd met Wie? Je kan hem ook anders stellen zoals jij het hier verwoord.

0
test

@niqomipa of aan de genre. Travis scott maakt Hip-hop muziek met trap beats, iets wat in Amerika nu enorm groot is, maar hier niet dezelfde impact heeft.

0

Aanbevolen voor jou