Rapper 50 Cent verwijdert Instagram-post over Grand Theft Auto

Rapper 50 Cent verwijdert Instagram-post over Grand Theft Auto

Rapper 50 Cent heeft zijn recente Instagram-post gerelateerd aan Grand Theft Auto weer verwijderd.

Afgelopen week plaatste 50 Cent een logo van Grand Theft Auto-stad Vice City op zijn Instagram. Het was niet bekend waar de artiest precies naar hintte. "Ik leg het later uit, maar GLG (GreenLightGang), dit is groter dan Power, vertrouw me. BOOM" Met GreenLightGang bedoelde 50 Cent zijn fans en met Power refereerde hij naar een televisieserie waarin hij een rol speelde.

Fans speculeerden er op los. Sommigen verwachtten dat 50 Cent op de soundtrack van het langverwachte Grand Theft Auto 6 te vinden is, dat zich volgens geruchten onder andere in Vice City afspeelt. De uitgelekte beelden van GTA6 vorig jaar lijken dat te beamen. Anderen dachten dat de rapper mogelijk een rol in de game krijgt. Tot slot speculeerden sommigen dat er misschien een serie of film gebaseerd op GTA in de maak is.

Het logo is inmiddels weggehaald van zijn Instagram-pagina. Het is niet duidelijk of dat is omdat 50 Cent iets plaatste wat hij eigenlijk nog niet kwijt mocht, of omdat hij niets met GTA van doen heeft en Rockstar en Take-Two hem hebben verzocht het weg te halen.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

lol, dan wordt de game een dikke flop, net als Keanu Reeves Cyberpunk heeft laten floppen.

0
test

@oropher ja want keanu was de rede waarom cyberpunk. in die staat uit kwam en cyberpunk was financieel niet een flop.

0
test

@hulstpower Tot op zekere hoogte wel ja, want mede omdat ze Keanu in een relatief laat stadium moesten toevoegen aan de game en een NPC die al helemaal af was moesten vervangen voor Keanu, omdat de aandeelhouders het ZOOO belangrijk vonden om een bekende Hollywood kop in de game te plaatsen, daardoor had het team minder tijd om zich te richten op de optimalisatie en bug solving. Dus ja hij is zeker weten een van de redenen dat de game in die staat uit kwam.

0

@Mmo-veteran dan nog steeds is het niet de schuld van Keanu maar van de mensen die de beslissing genomen hebben hem in de game te stoppen. Beetje rare conclusie

0
test

@Mmo-veteran dan nog is het niet keanu ze schuld. Hij word aangenomen voor iets en heeft ze taak gedaan. De bugs is de schuld van de dev team. Ze hadden de game gewoon jaar langer nog moeten uitstellen of ander half en was ie veel beter speelbaar.

0
test

@Mmo-veteran Speculaas.

0
test

@Mmo-veteran Kijk, dat is info die ik nog niet kende. Nooit geweten...slechte zaak zeg.

0

Aanbevolen voor jou