Nieuws
Metro Exodus

Ranger-update voegt New Game Plus en meer toe aan Metro Exodus

Update vandaag te downloaden

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Vandaag is de eerste grote update van Metro Exodus uitgebracht. De Ranger-update voegt verbeteringen toe, lost een aantal problemen op en introduceert de New Game Plus-modus.

De grootste toevoeging van de Ranger-update is de introductie van de New Game Plus-modus in Metro Exodus. Deze modus is beschikbaar na het uitspelen van de hoofdverhaallijn en biedt verschillende manieren om het spel opnieuw te doorlopen. Ook zijn er nieuwe uitdagingen te voltooien en prestaties vrij te spelen in de spelmodus.

In New Game Plus kan de speler naast het kiezen om te starten met alle wapens en attachments die zijn vrijgespeeld in de vorige speelsessie, ook besluiten om zichzelf te limiteren tot slechts één wapen of om te starten met alleen een kruisboog. Verder kan er worden gekozen om alleen maar items te kunnen maken bij een Workbench, en dus niet meer vanuit de rugzak.

Ook de vijanden in de nieuwe spelmodus zijn sterker en gebruiken meer explosieven tegen de speler. Bovendien is de dag- en nachtcyclus in de game verlengd van twee naar 24 uur, komen mist, regen, sneeuw en zandstormen vaker voor en zijn er meer stralingszones die niet weggaan. Voor de echt fanatieke spelers kan zelfs nog de Iron-modus geactiveerd worden, waardoor het spel niet meer handmatig opgeslagen kan worden.

De Ranger-update voegt naast New Game Plus ook verbeteringen toe aan de besturing van Metro Exodus en lost een aantal problemen op. De update heeft een grootte van ongeveer 6 GB en kan worden gedownload op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees ook onze review: Metro Exodus is gewoon weer rauw claustrofobisch

Dit artikel delen:

Lees meer

Bovennatuurlijke krachten te zien in nieuwe gameplay van Control Win een code voor de gesloten bèta van Mortal Kombat 11
0

Reacties op: Ranger-update voegt New Game Plus en meer toe aan Metro Exodus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.