Randy Pitchford wuift geruchten Borderlands 2 weg | Gamer.nl

Randy Pitchford wuift geruchten Borderlands 2 weg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder deze week onstonden voor een tweede maal geruchten dat een Borderlands 2-aankondiging op komst was. De freelance animator James Mosingois maakte op zijn cv melding van werk dat hij voor het tweede deel zou verrichten. Pitchford geeft echter aan de man niet te kennen, maar denkt dat het mi chien iemand is die eind vorig jaar is ingehuurd om te helpen brainstormen over toekomstplannen voor de franchise. 

"Voor we ook maar aan iets beginnen, of het nu een nieuw project is of downloadbare content, hebben we meestal de neiging om flink te brainstormen. Daarvan blijven de discu ies en overwegingen ongebruikt achter, naarmate er steeds meer concrete ideeën worden gevormd over wat wel de moeite waard is om te doen", aldus Pitchford. "[...] We hebben enkel aangekondigd wat we reeds hebben aangekondigd. Brainstormen en onderzoek mogen nooit tot een belofte naar de consument omgevormd worden." 

Grap

Eerder laaiden de geruchten over Borderlands 2 al op toen een uitspraak van Pitchford verkeerd werd opgevat. Hij grapte toentertijd dat hij zich, als het aan de fans lag, naast de ontwikkeling van Duke Nukem Forever ook bezig moest houden met Borderlands 2. Dit werd toen geïnterpreteerd als een terloops gemaakte aankondiging.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou