Rambo komt waarschijnlijk naar Call of Duty: Warzone

Rambo komt waarschijnlijk naar Call of Duty: Warzone

Het lijkt er op dat het filmpersonage John Rambo naar Call of Duty: Warzone komt.

Via het officiële Twitter-account van Call of Duty werd er een hint geplaatst waarin gerefereerd wordt naar 'SurvivorJohn#1009062'. Daarna werd een tweet waarin een fan vraagt om helden uit de jaren 80, waaronder Rambo, geretweet. 

De filmheld is vooralsnog niet officieel voor Warzone aangekondigd, maar met de genoemde tweets is het wel waarschijnlijk dat dit gaat gebeuren. Aangezien de Verdansk-map een jaren 80 make-over heeft gekregen, zou Rambo als speelbaar personage bij de game passen: de eerste Rambo-films komen immers uit dat decennium.

Het is tegenwoordig populair om diverse klassieke filmpersonages in games te introduceren. In Fortnite gebeurt dit al geruime tijd, van moderne film- en striphelden zoals Marvel-personages tot klassiekere personages uit Terminator, Ghostbusters, Alien en Predator. In Mortal Kombat 11 verschenen ook al personages als Spawn, Robocop en Rambo.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

lame. Vind het jammer om te zien dat COD veel van andere games wil overnemen. Blijf gewoon je eigen ding doen en probeer niet halfbakken te gaan kopieren. Voorbeeld is "een andere map" in de vorm van events proberen om te toveren. Bij Fortnite doen ze dat goed, hier kreeg je een dom eiland, zombies op een boot en langzaam meer op het land. Het gebied zit vol nukes, rakket die klaar staan om gelanceerd te worden. En hoe eindigt het? met een schraal raketje die je van dat domme eilandje afschiet... Erg jammer dat ze niet meer naar PUBG kijken, alle 2 de maps behouden, geen events. gewoon droppen, looten, killen en als laatste overblijven. Wat COD al uniek en (in mijn ogen) goedgenoeg maakt zijn: - Solo, duo, trio, quads optie - Reviven (ook een flink nadeel maar blijft speciaal), Gasmask - Loadouts - Meerdere keren je chute kunnen openen - Contracts, missies die je kan uitvoeren tijdens de battleroyal

0
test

Zit hier niet echt op te wachten maarja... Rambo past iets beter in de "Cold War" setting dan bijvoorbeeld Saw of Leatherface dat deden in de moderne setting van MW.

0

Aanbevolen voor jou