Rambo-game onderweg naar PC, PS3 en 360 | Gamer.nl

Rambo-game onderweg naar PC, PS3 en 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de overeenkomst die Reef met filmproducent StudioCanal heeft gesloten, mag het meerdere Rambo-games laten ontwikkelen en uitbrengen. "Rambo wordt een AAA-titel voor PS3, Xbox 360 en PC en zal de de rauwe sfeer en harde actie hebben die de Rambo-films zo succesvol hebben gemaakt", aldus Craig Lewis, commercieel directeur van Reef. "We hebben veel ambitie en het Rambo-merk is de eerste stap om ons te vestigen als een wereldwijde speler."

CEO van Reef Entertainment, Peter Rezon, voegt daaraan toe: "Met het succes van de meest recente Rambo-film en een internationale behoefte aan actiefilms, met bijvoorbeeld Expendables 2 die volgende zomer uitkomt, vonden wij het een goed moment om iets speciaals met deze licentie te doen."

Reef

Het is de eerste keer dat Reef een game maakt voor PlayStation 3 en Xbox 360. Het bedrijf heeft de licentie om games uit te geven voor deze spelcomputers nog maar enkele weken. De studio bracht eerder Sniper Elite en Rogue Trooper: Quartz Zone Ma acre naar Wii en Utopia City en WWII: Tank Commander naar PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou