Rainbow Six Siege-regisseur: 'we willen geen vervolg maken'

Rainbow Six Siege-regisseur: 'we willen geen vervolg maken'

Leroy Athanassoff, creative director van Rainbow Six Siege, zegt dat hij geen vervolg zou willen maken.

"Siege is een evoluerende game", zegt Athanassoff in een Ask Me Anything op Reddit. "Het Siege van de toekomst is drastisch anders dan het Siege van vandaag, zo anders dat we het Siege 2 zouden kunnen noemen. Als team geloven we echter dat we die veranderingen op een stapsgewijze manier kunnen kunnen doorvoeren, binnen het huidige Siege-raamwerk."

Ook benadrukt de regisseur dat 'Rainbow Six Siege 2' een volledig nieuwe game, met 'een nieuwe omgeving, waarschijnlijk nieuwe inventaris en een nieuw ontwikkelteam' benodigt. Dat zou niet gunstig zijn voor de community, dat dat in de huidige game heeft geïnvesteerd. 

Rainbow Six Siege verscheen in 2015 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Vorig jaar kreeg de tactische shooter ook een update voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

In januari verschijnt Siege-spin-off Rainbow Six Extraction. In de coöperatieve game vechten spelers tegen buitenaardse wezens.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien vloeken in de kerk, maaruh... ik heb nog nooit een Rainbow Six game gespeeld.

0

@Raziel Hele toffe shooter

0
test

@Buzzard Ik ga het een keer proberen

0
test

Dat ze maar een vervolg maken op rainbow six vegas 2. Dit was voor mij echt wel een van de beste rainbow six games aller tijden.

0

Aanbevolen voor jou