Nieuws
Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege op 22 oktober naar Xbox Game Pass

Speelbaar op console en Android

Geschreven door Jacco Peek op
Rainbow Six Siege komt op 22 oktober naar Xbox Game Pass voor console en Android. Dat laat Microsoft weten in een nieuwe blogpost.

De game is vanaf donderdag speelbaar op Xbox One, en Android via xCloud voor Game Pass Ultimate-bezitters. Het betreft de basisversie van de game, maar Microsoft benadrukt dat spelers tot tien procent korting krijgen op in-game items, waaronder de Year 5-pas met nieuwe operators.

Ubisofts tactische shooter lanceerde in 2015 en bedraagt momenteel 60 miljoen spelers. Voor het einde van het jaar verschijnt een update voor de Xbox Series X en PlayStation 5 die de game op 120fps in 4K-resolutie laat draaien. Bezitters van de digitale versie van Siege kunnen de update gratis downloaden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ventilator PlayStation 5 wordt aangepast met software-updates Oculus Quest 2 is in bijna alles beter
3

Reacties op: Rainbow Six Siege op 22 oktober naar Xbox Game Pass

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 19 oktober 2020 16:16
  Speelde RS vroeger veel op de pc. Zat zelfs even bij een van de beste clans van NL -> DeD (Dutch Elite Division). Mooie tijden waren dat. Ben toen echter snel op mezelf gaan wonen en volledig weer voor console gaming gegaan (makkelijker).
  Wil deze zeker met wat maten oppakken, zal wel wennen zijn met controller denk. Muis+keyboard mikt een stukkie makkelijker.
  Kan iemand vertellen hoe co-op PVE in elkaar steekt? Met hoeveel man is dat te doen? Is het een beetje te doen en zoals vroeger?
  PVP heb ik niet zoveel behoefte aan in eerste instantie. Ik weet dat het spel daar vol op inzet (is er uberhaupt PVE, hoop het wel), maar ik loop uiteraard al 5 jaar achter op een volgens mij vrij die-hard communitie.
  Al zullen dankzij pass ook aardig wat schietschijven zich laten zien natuurlijk.
  Anyhoe; wel zin in . Ouderwets 6 watchen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MelvinChowder

  • 19 oktober 2020 16:26
  @kleinekoosjer Co-op zit in RS:S, het heet terrorist hunt. Je kan dan met 5 mensen tegen ai spelen, hier zijn de standaard gamemodes zoals bomb defuse, hostage rescue en dat je alle terrorists moet uitschakelen (dus attack en ook defend wisselt af). Zitten een aantal verschillende moeilijkheidsgraden in zoals normal en realistic (normal is prima om even in te komen). PVE vond ik zelf altijd wel het leuste, weet alleen niet of dit nog veel wordt gedaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 20 oktober 2020 10:39
  @MelvinChowder Oke 5 man dus. Dat is nice. Tnx.
  Wel mooi dat ze de term terrosist hunt er nog steeds in hebben zitten. Was bij de oude RS's ook al zo.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.