Rainbow Six Siege krijgt geen vervolg

Rainbow Six Siege krijgt geen vervolg

De brandmanager van Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Alexandre Remy, zegt dat het spel geen vervolg krijgt. Hij wil community van het spel intact houden, wanneer de volgende generatie console verschijnt.

Alexandre Remy vertelt in een interview met de Daily Star dat er geen vervolg op Tom Clancy's Rainbow Six Siege wordt gemaakt. Ook wanneer de volgende generatie PlayStation- en Xbox-consoles worden gelanceerd, hoeft er geen nieuw deel te worden verwacht. Remy wil Rainbow Six Siege wel graag naar de nieuwe consoles brengen, maar dan op een manier waarbij de community niet wordt opsplitst. "In een ideale wereld zien we het liefst dat spelers van alle platformen samen kunnen spelen. Met deze insteek benaderen we dan ook de volgende generatie consoles", aldus Remy.

De uitspraken van Remy suggereren dat ontwikkelaar Ubisoft Montreal ondersteuning voor cross-play wil toevoegen aan Rainbow Six Siege. Ook zegt Remy dat het makkelijk en goedkoop moet zijn voor spelers om de progressie van het spel over te zetten naar een andere console, bijvoorbeeld door middel van backwards compatibility op de volgende generatie consoles.

Rainbow Six Siege werd eind 2015 gelanceerd en telt momenteel meer dan 45 miljoen spelers. Vorig jaar werd nog benadrukt door Ubisoft Montreal dat het het doel is van de ontwikkelaar om het spel nog minimaal tien jaar te ondersteunen en 100 speelbare personages uit te brengen. Twee nieuwe personages, genaamd Nokk en Warden zijn binnenkort beschikbaar in de Operation Phantom Sight-uitbreiding van Rainbow Six Siege.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch gek dat een bericht wat best positief is zo negatief wordt belicht in de titel. Begint op facebook te lijken dit. Je kunt ook zeggen dat de ontwikkelaar het spel nog zeker 6 jaar ondersteunt! Want dat is wat ik eruit haal!

0

@Joooooop Maar dat staat er niet. "Vorig jaar werd nog benadrukt door Ubisoft Montreal dat het het doel is van de ontwikkelaar om het spel nog minimaal tien jaar te ondersteunen...". Als ze dus in 2018 aangaven het spel nog minimaal 10 jaar te ondersteunen, dan zitten alle spelers van deze game nog minstens goed tot en met 2028. Dat is meer dan de door jou genoemde 6 jaar.

0

Aanbevolen voor jou