Nieuws
rainbow six siege

Rainbow Six Siege-evenement geïnspireerd door Rainbow Six Extraction

Containment begint vanaf vandag

Geschreven door Michel Musters op
Het aankomende Rainbow Six Siege-evenement Containment is geïnspireerd door de aankomende game Rainbow Six Extraction.

Containment begint in de loop van vandaag en loopt tot 24 augustus. Het speelt zich af op een aangepaste versie van de Consulate-map. Het gebouw wordt overrompeld door de Chimera-parasiet. Containment bevat ook 33 unieke items, waaronder nieuwe pakjes en wapenskins.

Via een nieuwe speellijst genaamd Nest Destruction kunnen spelers het tegen elkaar opnemen. Het aanvallende team zijn de REACT-agenten, terwijl het verdedigende team buitenaardse wezens zijn die zich kunnen vermommen als teamgenoten van de andere partij. Zij kunnen echter alleen mêleeaanvallen doen. Aanvallers moeten het nest aanvallen en verdedigers moeten de aanvallers doden.

Rainbow Six Extraction werd aangekondigd als Rainbow Six Quarantine, maar de naam werd eerder dit jaar veranderd. De game moet in januari 2022 verschijnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Google Stadia. 

Dit artikel delen:

Lees meer

McDonalds-versie van PlayStation 5-controller komt toch niet uit Grand Theft Auto 5 inmiddels meer dan 150 miljoen keer verscheept
0

Reacties op: Rainbow Six Siege-evenement geïnspireerd door Rainbow Six Extraction

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.