Nieuws
rainbow six siege

Nerf voor Lesion in Rainbow Six Siege op komst

Hij is te frustrerend voor tegenstanders

Geschreven door Dagmar De Groot op
In de nieuwste patch van Rainbow Six Siege hebben een aantal Attackers en Defenders al een downgrade gekregen, omdat ze te krachtig waren in vergelijking met anderen. Lesion scheen echter te zijn ontsnapt aan ditzelfde lot, maar dit gaat binnenkort veranderen volgens Ubisoft.

Operators zoals Maestro, Jäger en Echo hebben in de nieuwste patch wat aanpassingen gekregen zodat zij minder krachtig zijn, maar voor Lesion is dit nog niet gebeurd.

Lesion wordt door veel spelers ervaren als een sterke optie voor een Defender, met bijna geen minpunten. Tegenstanders vinden het om deze reden frustrerend om het tegen hem op te nemen, wat ook terug te zien is uit data van bans. Tegenstanders raken zo gefrustreerd door dit personage dat ze ervoor kiezen om hem te bannen uit een game.

Ubisoft gaat in een recent bericht in op de frustraties van spelers en wat ze ermee gaan doen. “Lesion wordt momenteel heel vaak gekozen en presteert echt goed,” aldus Ubisoft. In een afbeelding waarin de speelfrequentie en winratio van Defenders en Attackers wordt bijgehouden is te zien dat Lesion een van de beste is en ook een van de meest gekozen Defenders.

rainbow six siege

“Hij kan vaak behoorlijk frustrerend zijn om tegen te spelen, daarom is hij ook het doelwit van operator-bans. We proberen hem af te stemmen om zowel zijn effectiviteit als frustratie te verminderen” gaat Ubisoft verder.

Spelers die verbaasd en/of gefrustreerd waren dat Lesion aan de patch is ontsnapt hoeven dus niet lang getreurd te zijn. Ubisoft is zich bewust van het probleem en meldt dat ze er actief mee aan de slag gaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar geeft in-game geld en items weg in GTA- en Red Dead Online Gratis Google Stadia-games voor februari bekend
2

Reacties op: Nerf voor Lesion in Rainbow Six Siege op komst

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  AGxKiiNG

  • 29 januari 2020 12:25
  Dit nieuws bericht komt voor mijn gevoel een beetje uit de lucht vallen…
  Ik zie op deze site zelden tot nooit nieuws posts over R6:S.
  Overigens waren deze patch notes (Designer's Notes) al bijna een week beschikbaar.

  Daarnaast vind ik de titel en het stuk wat jullie er uit lichten vreemd. Wellicht was het een goede optie geweest om dit stuk te combineren met een vertaling van de notes zodat je een compleet artikel hebt met de patch die vandaag is gereleased.

  Dit is geen gezeur. Ik geef een tip om het wellicht anders aan te pakken ;).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  dagmardg

  • 29 januari 2020 13:12
  @AGxKiiNG Dank voor de tip. We zaten zelf ontzettend te knoeien met de titel, dit is denk ik poging nummer vijf hahaha! Maar ik neem je advies mee voor de volgende keer :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.