Rainbow Six Siege-caster en -prospeler Michael Stockley overleden

Rainbow Six Siege-caster en -prospeler Michael Stockley overleden

Rainbow Six Siege-caster en -prospeler Michael 'KiXSTAr' Stockley is begin deze week op vierentwintigjarige leeftijd overleden.

De caster, professionele speler en streamer is omgekomen in een auto-ongeluk, zo blijkt uit een tweet van casting-collega Parker 'Interro' Mackay. "De familie van Michael wilde delen dat hij is gestorven tijdens zijn één na favoriete bezigheid: rijden. Hij was alleen en niemand anders is gewond of betrokken."

De moeder van Stockley bracht een statement naar buiten waarin ze haar dankbaarheid uit naar de Rainbow Six-community. Zo blikt ze terug op een moment dat fans een vliegticket voor haar kochten om haar zoon te kunnen bezoeken. "Dat was zo overweldigend dat hij zijn stream uit moest zetten om te huilen." Zijn moeder verscheen soms ook in de stream.

Stockley was op negentienjarige leeftijd onderdeel van Team Orbit, een professioneel Rainbow Six Siege-team. Ook was hij een commentator bij diverse grote Siege-evenementen, waaronder Six Invitational en Six Mexico Major dit jaar. Op zijn Twitch-kanaal had hij zo'n 447.000 volgers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou