Nieuws
Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege-caster en -prospeler Michael Stockley overleden

'KiXSTAr' kwam om in een auto-ongeluk

Geschreven door Michel Musters op
Rainbow Six Siege-caster en -prospeler Michael 'KiXSTAr' Stockley is begin deze week op vierentwintigjarige leeftijd overleden.

De caster, professionele speler en streamer is omgekomen in een auto-ongeluk, zo blijkt uit een tweet van casting-collega Parker 'Interro' Mackay. "De familie van Michael wilde delen dat hij is gestorven tijdens zijn één na favoriete bezigheid: rijden. Hij was alleen en niemand anders is gewond of betrokken."

De moeder van Stockley bracht een statement naar buiten waarin ze haar dankbaarheid uit naar de Rainbow Six-community. Zo blikt ze terug op een moment dat fans een vliegticket voor haar kochten om haar zoon te kunnen bezoeken. "Dat was zo overweldigend dat hij zijn stream uit moest zetten om te huilen." Zijn moeder verscheen soms ook in de stream.

Stockley was op negentienjarige leeftijd onderdeel van Team Orbit, een professioneel Rainbow Six Siege-team. Ook was hij een commentator bij diverse grote Siege-evenementen, waaronder Six Invitational en Six Mexico Major dit jaar. Op zijn Twitch-kanaal had hij zo'n 447.000 volgers.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Dragon Age 4 komt alleen op nieuwe consoles en pc uit' HTC Vive Flow gaat 569 euro kosten
0

Reacties op: Rainbow Six Siege-caster en -prospeler Michael Stockley overleden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.