Nieuws

Rainbow Six Extraction verschijnt op 16 september

Nieuwe trailer

Geschreven door Jacco Peek op
Rainbow Six Extraction verschijnt op 16 september voor consoles en pc. Dat onthult Ubisoft aan de hand van een nieuwe trailer en een gameplaydemo.

Extraction betreft een co-op shooter waarin spelers in verschillende modi samen vechten tegen alienparasieten. Daarbij kiezen ze een Operator uit Rainbow Six Siege met specifieke vaardigheden en een uitrusting om vervolgens op zoek te gaan naar de volgende doelstelling.

De doelstellingen, zoals het redden van iemand uit een cocon of een biopt terugbrengen naar de startlocatie, is tijdens elk potje willekeurig. Ook biedt de game de keuze om na elke succesvolle missie terug te keren en beloningen te vergaren, of een volgende missie te voltooien met het risico progressie te verliezen. Elke missie opent een nieuw deel van de wereld en is moeilijker dan de vorige.

De game werd oorspronkelijk aangekondigd als Rainbow Six Quarantine, maar draagt vanwege de coronapandemie nu een andere naam.

Extraction verschijnt voor Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Stadia en pc. De game ondersteunt cross-play tussen alle platformen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Watch Dogs Legion: Bloodline verschijnt op 6 juli Teenage Mutant Ninja Turtles komen naar Brawlhalla
0

Reacties op: Rainbow Six Extraction verschijnt op 16 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.