Nieuws
Rainbow Six

Rainbow Six Benelux League -finale vindt plaats in Amsterdam

De finale vindt plaats op 6 augustus

Geschreven door TijnKranen op
De finale van het zevende seizoen van Rainbox Six Siege-toernooi Benelux League vindt op 6 augustus plaats in Amsterdam.

In het esports-toernooi strijden acht teams uit de Benelux om een prijzenpot van 17.000 euro. De teams winnen eveneens een ticket om mee te doen aan de European Challenger League, de Europese variant van het toernooi. Beide toernooien worden georganiseerd door Ubisoft, de ontwikkelaar van de game.

De finale van het toernooi vindt plaats in de monumentale kerk De Duif, aan de Prinsengracht. Het toernooi is te volgen op Twitch via het onderstaande kanaal, maar kan ook fysiek worden bijgewoond. Tickets kosten tussen 5 en 10 euro en zijn hier beschikbaar.

Naast het Europese toernooi zijn er Noord-Amerikaanse, Latijns Amerikaanse, Aziatisch-Pacifische en algemene toernooien die elk onderdeel zijn van een algemeen klassement. Door punten te scoren in dat klassement maken teams kans om uitgenodigd te worden voor Rainbow Six Invitational, een eindtoernooi dat ieder jaar in februari plaatsvindt. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 augustus PlayStation-game Deathverse: Let It Die komt ook naar pc
0

Reacties op: Rainbow Six Benelux League -finale vindt plaats in Amsterdam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.