Nieuws
Rain World

Rain World-uitbreiding Downpour aangekondigd

Betaalde uitbreiding komt ergens binnenkort uit

Geschreven door Michel Musters op
Er is een uitbreiding voor Rain World in de maak genaamd Rain World: Downpour.

De uitbreiding voegt tien nieuwe regio's aan de hoofdgame toe. Dat levert duizenden nieuwe 'schermen', vijf nieuwe zogeheten slugcats - slakachtige katten - met hun eigen mogelijkheden en twee nieuwe modi toe. Zo is er een nieuwe Challenge-modus waarin spelers in verschillende arena's moeten zien te overleven, alsmede een Safari-modus waarin spelers gebieden opnieuw kunnen bezoeken en in de huid van andere wezens uit het ecosysteem kunnen kruipen.

Het is nog niet bekend wanneer de uitbreiding precies verschijnt, maar wel duidelijk is dat het een nog onbekend bedrag gaat kosten. De Steam-pagina van de uitbreiding is hier te bezoeken.

Indiegame Rain World verscheen in 2017. Het betreft een sfeervolle, tweedimensionale platformer met een soort mix tussen een slak en een kat in de hoofdrol. Gamer.nl gaf een 6 aan het hoofdspel: "Rain World laat helemaal niets van je heel. Een verschrikkelijk progressiesysteem zorgt voor onnodige frustraties, in wat een van de meest intrigerende survival-games van het jaar had kunnen zijn."

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite Zero Build-modus onthuld PlayStation: 'Geen games op dag één bij PlayStation Plus vanwege kwaliteit'
1

Reacties op: Rain World-uitbreiding Downpour aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 29 maart 2022 17:45
    Het spel heeft door de tijd een aantal updates gekregen om de grootste frustraties aan te pakken, dus de review van toentertijd is gedateerd. Ik heb in ieder geval zin om het weer een nieuwe kans te geven.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.