Raiden-stemacteur hint naar aankomend Metal Gear-nieuws

Raiden-stemacteur hint naar aankomend Metal Gear-nieuws

Quinton Flynn, de acteur die het personage Raiden van stem voorziet in de Metal Gear-games, hint naar aanstaande aankondigingen rondom de franchise.

Quinton Flynn, die Raiden speelde in Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 4 en Metal Gear Rising: Revengeance, plaatste onlangs een video waarin hij adverteerde voor zijn Cameo-pagina.

Deze week vroeg een fan of er misschien nieuws rondom een vervolg op Metal Gear Rising verwacht kan worden, bijvoorbeeld tijdens een showcase rondom de franchise waar al geruime tijd geruchten over gaan. "Geduld, de komende weken worden er dingen aangekondigd", zo reageerde Flynn, gevolgd door een knipoog-emoji.

Er gaan zoals gezegd al geruime tijd geruchten over een comeback van Metal Gear Solid. Bedenker Hideo Kojima werkt niet meer bij Konami, maar de uitgever heeft de rechten op de reeks in handen. Zo gaan er geruchten dat de studio Virtuos aan een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater werkt. Andere geruchten caimen weer dat er meerdere klassieke Metal Gear Solid-games naar moderne systemen komen.

Hoe dan ook lijkt Konami weer interesse te hebben in het opnieuw tot leven roepen van klassieke franchises. Vorig jaar onthulde het diverse Silent Hill-games, waaronder een remake van Silent Hill 2, en de producent van meerdere Metal Gear-games hintte rond de jaarwisseling ook naar een aankondiging dit jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou