Het gaat niet best met de developer van onder andere David Beckham Soccer en Crash, er is namelijk een behoorlijk financieel probleem aangetreden bij het bedrijf. Doordat het geld op was zijn ook de games die in ontwikkeling waren momenteel stop gezet.

Het bedrijf hoopt door het uitgeven van nieuwe aandelen uit de problemen te kunnen komen, er zal voor zo'n 8,2 miljoen Dollar aan nieuwe 'shares' komen. Mocht dit ook niet helpen dan hoopt de developer nog aan te kunnen kloppen bij de Schotse bank voor een lening. Rage, which has been forced to delay the release of new games because of funding problems and is suffering widening losses, said much of the proceeds from the share issue would be used to pay off creditors and the rest to meet its cash needs.

"The group requires a minimum of 3.1 million pounds after expenses to be raised under the placing and open offer in order to have sufficient working capital for its present requirements," Rage said. De aandelen schoten vandaag ook weer 10 procent de min in. Toch blijkt het dat er nog wel geld is voor een grafisch ontwerper, de website heeft namelijk een update gehad en is totaal vernieuwd.