RAGE krijgt kort na release downloadbare content | Gamer.nl

RAGE krijgt kort na release downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De basis is er om de game na lancering te ondersteunen. We zijn van mening dat [RAGE] een belangrijk merk is voor ons en daar willen we het maximale uit halen. Ook willen we spelers laten zien dat we betrokken blijven bij het product", aldus Willits.

Meerdere delen

Ook zei Willits het RAGE-universum niet specifiek voor één spel te hebben bedacht. "We hebben het universum bij RAGE veel uitgebreider gemaakt dan bij onze vorige titels. Je kunt je zo voorstellen dat er al dingen gebeurd zijn op het moment dat je in de wereld belandt, en dat er ook nog genoeg zal gebeuren als je weer weg bent. We wilden een rijke omgeving maken die we uit kunnen breiden aan de hand van iPhone-spellen, vervolgen en prequels."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou