Rage 2 verkoopt minder fysieke exemplaren dan het eerste deel

Rage 2 verkoopt minder fysieke exemplaren dan het eerste deel

Rage 2 heeft tot nu toe minder fysieke exemplaren verkocht dan het eerste deel in de serie. Het spel wordt het best verkocht voor de PlayStation 4, terwijl de pc-versie van Rage 2 op zijn hoogtepunt iets meer dan 13.000 spelers telde.

Rage 2 werd vorige week gelanceerd en was het bestverkochte fysieke spel in het Verenigd Koninkrijk, nadat deze positie drie weken lang werd bezet door Days Gone. Toch bedragen de fysieke verkopen van het spel in de eerste week slechts een kwart van dat van de originele Rage, dat in 2011 werd uitgebracht voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Hierbij moet wel worden vermeld dat meer dan de helft van de totale verkopen in het Verenigd Koninkrijk tegenwoordig bestaat uit digitale downloads.

Met 57 procent van de totale hoeveelheid fysieke verkopen, is Rage 2 tot nu toe het beste verkocht voor de PlayStation 4. De verkopen voor de Xbox One bedragen 38 procent en slechts vijf procent van de fysieke kopieën zijn verkocht voor pc, al komt het grootste gedeelte van alle pc-verkopen via digitale Steam-downloads. Op Steam staat Rage 2 momenteel op de 92e plaats van meest gespeelde games, met een hoogtepunt van 13.591 gelijktijdige spelers en gemiddeld 7.000 spelers.

Na Rage 2 zijn Days Gone, Fifa 19, Mortal Kombat 11 en Red Dead Redemption 2 de andere bestverkochte fysieke games van afgelopen week in het Verenigd Koninkrijk. A Plague's Tale: Innocence, dat ook vorige week werd uitgebracht, debuteert op de negende plek.

Lees ook onze review van Rage 2, waarin Ron beschrijft waarom het spel soms net niet ver genoeg gaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Met andere woorden dit artikel zegt niks zonder de digitale verkopen er in mee te nemen.

0
test

De game is ook niet zo goed als hij deed vermoeden zal de reden waarschijnlijk zijn.

0

@Devenace Dit. Nu aan het spelen. Heerlijke shooter actie, maar de open world en de rest zijn zo matig dat het net als deel 1 niet beter dan mediocre wordt.

0
test

@Devenace beter wacht je nog 3 maanden op borderlands 3, what it so desperately is trying to be ;)

0

Aanbevolen voor jou