Nieuws
Rage 2

Rage 2 krijgt New Game Plus-modus via gratis update

Ook wordt de stem van B.J. Blazkowicz toegevoegd

Geschreven door Michel Musters op
Rage 2 krijgt een gratis update die onder andere een New Game Plus-modus toevoegt.

Daarmee kunnen spelers de game na het uitspelen dus opnieuw starten, maar met alle opgedane krachten intact. Verder worden een zogenaamde 'Ironman-modus' en ultra nightmare-moeilijkheidsgraad toegevoegd, al is nog niet duidelijk wat de Ironman-modus precies inhoudt.

Ook moet de update, die nog geen releasedatum heeft, wat aanpassingen doen die het spel stabieler en beter maken. Ook is het straks mogelijk om de tutorials en intro-gesprekken over te slaan, en krijgt het spel een zaklamp voor donkere gebieden.

De update voegt ook een nieuw stemmenpakket toe om de release van Wolfenstein: Youngblood te vieren. Het stemmenpakket bevat namelijk de stem van Wolfenstein-hoofdpersonage B.J. Blazkowicz. Overigens besturen spelers in Youngblood niet Blazkowicz zelf, maar zijn tweelingdochters.

Dit artikel delen:

Lees meer

Astral Chain is een echte Platinum-game met een vleugje L.A. Noire Gears 5 Versus Tech Test vanaf vandaag voor Xbox Live Gold-leden
2

Reacties op: Rage 2 krijgt New Game Plus-modus via gratis update

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • casualkiller

  • 26 juli 2019 10:14
  Nu we een paar maanden verder zijn na release: Hoe was de game voor diegene die hem gespeeld hebben ? ik wil hem nog steeds een keer uitchecken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  boxmeer

  • 26 juli 2019 11:19
  Ik vond hem zelf niet erg geweldig. Erg saaie kale wereld. Mocht je hem goedkoop kunnen krijgen zou je het nog kunnen overwegen. Het schieten overigens is wel lekker.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.