Rage 2 haalt uit naar Far Cry New Dawn

Rage 2 haalt uit naar Far Cry New Dawn

Bethesda heeft op sociale media uitgehaald naar Far Cry New Dawn. Via een bericht op Twitter toont Bethesda een afbeelding ter promotie van Rage 2 dat duidelijk is geïnspireerd door de cover van Far Cry New Dawn.

In het betreffende Twitter-bericht is een afbeelding te zien die sterk overeenkomt met de cover van de nieuwste Far Cry-game van Ubisoft. In de afbeelding zelf wordt de tekst 'Newer Dawn' toegevoegd, wat duidelijk dat dit een persiflage is op de andere game.

Ontwikkelaar Ubisoft reageer onder het bericht door te zeggen: "Wat fijn dat je onze afbeelding zo leuk vindt! Als je ook nog een nieuwe trailer nodig hebt, dan kan je hier een goede vinden", waaronder een link naar de nieuw verschenen trailer van Far Cry New Dawn staat vermeld.

Hierop reageert het Twitter-kanaal van Rage 2 weer door op een grappende wijze te zeggen blij te zijn met de link en te melden dat de game er gaaf uitziet. Onder de tekst wordt een afbeelding van twee identieke Spider-Mans toegevoegd, wat insinueert dat de twee games aanzienlijk veel op elkaar lijken.

Lees nu onze preview van Far Cry New Dawn.

Far Cry New Dawn verschijnt op 15 februari op pc, Xbox One en PlayStation 4. Rage 2 verschijnt op 14 mei en wordt verkrijgbaar op dezelfde platformen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt meer op fortnite met die felle kleurtjes

0
test

Die spider-man meme is Echt Goud

0

Aanbevolen voor jou