Wild Water Adrenaline is een nieuwe game van de Franse ontwikkelaar Widescreen Games (Inuits, Airborne Troops), waarin je kunt deelnemen aan verschillende sporten die plaatsvinden in ruig water. Zo zal je onder andere met een kayak of een vierpersoons raft snelstromende riviertjes en watervallen omgeven door rotsformaties moeten trotseren. Het kayakken doe je in je eentje, raften kun je ook met zijn vieren doen. Hierbij zal iedereen zelf een paddel dienen te besturen waardoor je alleen met samenwerking heelhuids de test kunt doorstaan.

Het spel kent een drietal spelmodi, namelijk slalom, time attack en expert. Deze laatste is een combinatie van de eerste twee mogelijkheden, en laat je dus slalommen tegen de tijd. Het spel heet trouwens voluit Wild Water Adrenaline featuring Solomon, wat duidt op de Solomon-kleding en spullen die in het spel voorkomen. Zo kun je zelf verschillende paddels, helmen en kleding aanschaffen, alvorens je aan de start verschijnt.

Het spel zal op de Playstation 2 verschijnen in februari van volgend jaar. Grafisch ziet het spel er, zoals ook deze screenshots laten zien, behoorlijk indrukwekkend uit. Hopelijk biedt het spel ook qua gameplay de nodige diepgang.