Radiozenders in GTA 5 krijgen update voor PS4, Xbox One en pc | Gamer.nl

Radiozenders in GTA 5 krijgen update voor PS4, Xbox One en pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Delevigne postte een foto op Instagram met daaronder de tekst: "Terug bij Rockstar Games om mijn GTA 5-radiozender Non Stop Pop FM te updaten voor de nieuwe versies deze herfst." De nieuwe versies duiden op de pc-, Xbox One- en PS4-overzettingen van de game.

Het is onbekend of de radiostations nieuwe nummers toegevoegd krijgen of dat bestaande nummers worden vervangen. Nieuwe dj-dialogen zijn gezien Delevigne's quote nagenoeg zeker.

Rockstar Games bevestigt daarnaast dat de geruchten dat de game wordt uitgesteld naar volgend jaar niet kloppen. De game moet nog altijd dit jaar verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou