Het radiografisch bestuurbare autootje is gemodelleerd naar de buggy uit Call of Duty: Black Ops, die als beloning aan spelers zal worden gegeven als zij een bepaald aantal kills op rij hebben gemaakt, zonder in de tussentijd zelf dood te gaan. Op de controller van de buggy zit een klein schermpje waarop over maximaal tweehonderd meter afstand beeld en geluid dat het autootje opvangt kan worden weergegeven. 

De Prestige-uitvoering bevat verder alle inhoud die ook in de 'Hardened edition' zit, te weten een steelcase-hoesje, een Black Ops-medaille met opbergdoosje, een Black Ops-avatar op Xbox Live dan wel PlayStation Home en tot slot vier exclusieve coöp-maps die niet in de gewone versie van het spel terug te vinden zijn. De website van Best Buy noemt deze maps ook in hun productvermelding van de uitvoering, maar weet verder te melden dat het om zombie-maps zou gaan. De Hardened Edition staat geprijsd voor 80 dollar.

Of en voor hoeveel deze uitvoeringen in Europa verkocht gaan worden is niet bekend. Call of Duty: Black Ops ligt op 9 november in de winkels.