Racen op militaire locaties in Army Racer | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na A2 Racer, Grachten Racer, Vakantie Racer en Steden Racer is het nu de beurt aan Army Racer, waarin je, zoals de naam al doet vermoeden, mag rondscheuren op militaire locaties.

Het vreemde aan dit spel is dat niet Davilex aan het roer staat, de ontwikkelaar van nagenoeg alle spellen die op Racer eindigen, maar het Hongaarse 576. Nog vreemder is mi chien wel dat de voertuigen waarin je mag racen geen tanks, jeeps of trucks zijn, maar snelle, felgekleurde sportauto's die ook in Need for Speed: Underground niet zouden mi taan.

Wie hoopt dat je in Army Racer net zo mag tunen als in de laatste Need for Speed games, heeft het mis. Army Racer kent een twintigtal auto's met voor elke auto een zevental verschillende lakjes. Verder kun je op tien manieren het uiterlijk va je auto aanpa en en op tien manieren de prestaties.

Vervolgens neem je je auto naar twintig verschillende locaties over de hele globe, van een Amerikaans vliegdekschip en een Spaanse basis in een zanderige vlakte, tot een Duitse legerbasis in een groen heuvellandschap en geheime tunnels van het Chinese leger. Meer over het spel lees je hier.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou