Midway heeft vandaag tegenover IGN bekend gemaakt dat men werkt aan L.A. Rush, een spirituele opvolger op de arcade-klassieker San Fransico Rush. Met dit spel speelt Midway in op de straatracehype die momenteel in de gamewereld heerst en men heeft aardig wat troeven in huis om de concurrentie te kunnen overtreffen. Het meest indrukwekkende is misschien wel dat men Los Angeles, de stad waarin het zich afspeelt, zo nauwkeurig mogelijk heeft nagebouwd. Bekende wijken als Beverly Hills, Compton, Hollywood, LAX en Santa Monica zullen dan ook terug te vinden zijn in het spel.

Om ervoor te zorgen dat het spel de typische straatracelook en feel heeft, heeft Midway gekozen voor een samenwerking met Rides Magazine, een toonaangevend magazine, en West Coast Customs, dat voor de wagenonderdelen zorgt. L.A. Rush kent een free roaming opzet waarbij je in de stad verschillende missies aan kunt nemen. Deze missies zullen niet noodzakelijk om het racen zelf draaien, maar wat men precies wel van plan is, houdt men nog even geheim.

L.A. Rush verschijnt in de lente van 2005 op de PS2 en Xbox. Screenshots zijn er nog niet, maar IGN heeft wel het eerste korte filmpje voor je klaar staan. Dat filmpje is hier te vinden.