GameSpot had een uitgebreid interview met Throwback Entertainment, de Canadese uitgever die onlangs de rechten op alle nagenoeg games van de ter ziele gegane uitgever Acclaim in huis wist te halen. In het interview wordt voornamelijk ingegaan op wat Throwback van plan is met deze licenties.

Throwback is onder andere van plan een aantal oude Acclaim-titels opnieuw uit te brengen, om ze zo bij een nieuw publiek te introduceren. Hiervoor kijkt men onder andere naar digitale distributie, bijvoorbeeld via Xbox Live Arcade. Met name spellen als Re-Volt en Iggy's Reckin' Balls zijn volgens Throwback uitstekende titels om via deze service beschikbaar te worden gesteld.

Hoewel Throwback nog niet zo lang aan de weg timmert, is het van plan een grote speler in de gamesbranch te worden die zowel games in eigen huis ontwikkelt, als daarvoor derde partijen in de arm neemt. We kunnen in de toekomst dus ook nieuwe games in de befaamde gamereeksen van Acclaim verwachten, zoals bijvoorbeeld een nieuwe Fur Fighters of Extreme-G.