Racegame The Crew uitgesteld naar december | Gamer.nl

Racegame The Crew uitgesteld naar december | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

The Crew zou oorspronkelijk 11 november uitkomen, in dezelfde week dat A a in's Creed: Unity uitkomt, ook een spel van Ubisoft. Een reden voor het uitstel werd niet gegeven. Wel kondigde Ubisoft een tweede gesloten gesloten bèta aan die ergens in november moet plaatsvinden. Een exacte datum is nog niet bekend. 

The Crew is vanaf 2 december verkrijgbaar voor pc, Xbox One, Xbox 360 en Playstation 4. Het spel biedt een open wereld, een virtuele versie van de Verenigde Staten, waar spelers doorheen kunnen rijden terwijl zij verschillende uitdagingen aangaan. Het moet daarbij mogelijk zijn om helemaal van de oost- naar de westkust te rijden.

Door NUtech


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou