Racegame Scrap Metal aangekondigd voor Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Scrap Metal doet denken aan een mix tu en Mashed en Death Rally. Net als in die laatste game zullen de wagens in Scrap Metal flink bewapend zijn en kun je tu en de races door in de garage je wagen verder uitbouwen. Met realistische physics en moderne graphics hopen de makers het kla ieke genre nieuw leven in te blazen.

Nederlandse roots

Slick Entertainment, een studio bestaande uit twee man, is weliswaar gevestigd in Canada, maar heeft Nederlandse wortels. Oprichter Nick Waanders groeide op in Nederland en werkte daar samen met Kees Rynen voor Digital Infinity, wat later op zou gaan in Guerrilla Games. Beiden trokken vervolgens naar Canada, waar Waanders voor Relic en Rynen voor BioWare zou gaan werken.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou