Racegame Mashed krijgt spirituele opvolger | Gamer.nl

Racegame Mashed krijgt spirituele opvolger | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wrecked: Revenge Revisited wordt gemaakt door Supersonic Software, de studio die in 2004 de soortgelijke racegame Mashed ontwikkelde voor PlayStation 2, Xbox en PC. "We zijn erg blij dat we samen met 505 Games de spirituele opvolger op Mashed kunnen brengen naar onze bestaande fans en onze unieke stijl van racechaos kunnen brengen naar een compleet nieuw publiek. We willen wat ziel en humor terugbrengen in het racegenre", zegt Pete Williamson, managing director van Supersonic.

Spelers moeten in Wrecked hun races winnen met behulp van wapens en andere upgrades die ze op de parkoersen vinden. Een neergeschoten speler kan bovendien wraak nemen op zijn tegenstander door hem met een van vijf verschillende luchtaanvallen te bestoken. Maximaal vier spelers kunnen het zowel offline als online tegen elkaar opnemen. Het spel bevat tevens een Championship-modus voor één speler met 24 uitdagingen verspreid over vier verschillende disciplines.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou