Racegame Grid Legends onthuld

Racegame Grid Legends onthuld

Codemasters werkt aan de racegame Grid Legends. Dat werd tijdens EA Play Live onthuld.

In Legends moet de gameplay van Grid worden voortgezet. Spelers racen over traditionele racebanen, maar ook door diverse steden, zoals Parijs, Moskou, San Francisco en Londen.

Verder is er een 'race-creator' om zelf te bepalen met wat voor klasse wagens er wordt gereden. Ook de Grid World Series-modus keert terug, waarin spelers te maken krijgen met "felle persoonlijkheden, intern teampolitiek en de beruchte Ravenwest Motorsport". De Britse acteur Ncuti Gatwa vervult een rol - hij is onder andere bekend van de Netflix-serie Sex Education.

Het spel moet in totaal 130 routes en meer dan honderd wagens hebben, waaronder klassieke racewagens en stadiontrucks. Grid Legends komt in 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me af hoeveel mensen geven om een verhaal met fictieve personages in zo'n racegame. Laat mij gewoon lekker racen met goede physics en ai en zorg er maar voor dat dat in orde is.

0

@alex201 oh ik vind het wel grappig, deze game gaat er hoe dan ook komen, heerlijke arcade racer. Leuke banen en afwisselende auto's.

0

Aanbevolen voor jou