Quickscopen in Call of Duty Black Ops aangepakt | Gamer.nl

Quickscopen in Call of Duty Black Ops aangepakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Modern Warfare 2 komt veel voor. Spelers mikken op een tegenstander, zoomen snel in - dit kan worden versneld met de instelling 'Sleight of Hand Pro' - en schieten meteen als ze zijn ingezoomd. Door de kracht van de sluipschuttersgeweren is een tegenstander in één schot dood. Doordat deze geweren aanzienlijk accurater zijn als ze zijn ingezoomd, werkt dit een stuk effectiever. Veel spelers gebruiken met dit trucje het sluipschuttersgeweer als korteafstandswapen, terwijl het daar niet voor bedoeld is.

“Quikscopen is een goedkope manier van spelen”, schrijft Olin op Twitter. “We gaan dit punt specifiek aanpakken. Speel eerlijk”. Hoe de ontwikkelaar dit precies gaat doen, is onbekend. 

Aanpakken

Dit is niet de eerste irritatie uit het vorige deel die Treyarch belooft aan te pakken in Call of Duty: Black Ops. Zo werd onlangs bekend dat mensen die op de grond duiken en schieten zodra een tegenstander tegenover ze staat, te maken krijgen met een kleine vertraging. Ook is de Commando-perk, waardoor spelers van grotere afstanden tegenstanders met een mes kunnen raken, uit de game verwijderd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou