Quick Draw Club en kortingen in Red Dead Online

Quick Draw Club en kortingen in Red Dead Online

Spelers van Red Dead Online kunnen deze week weer profiteren van kortingen en dubbele beloningen. Daarnaast start de Quick Draw Club weer.

Vandaag start de Quick Draw Club No.4. Je kunt zeldzame beloningen verdienen, waaronder de Dunster Outfit en de Ibarra Variant van de Mauser Pistol. Als je alle drie de vorige versies van de Quick Draw Club hebt gekocht, speel je met de aankoop van de vierde versie de Halloween Pass 2 vrij. Die komt later deze maand uit. Ook krijg je vijf Legendary Animal Pheromones en tien Gold Bars korting op de Sample Kit.

Outlaw Pass

Als je de Outlaw Pass No.3 hebt gemist, kun je de Red Enamel-inleg voor je wapens kopen bij alle Gunsmiths. Modieuze types kunnen ondertussen Bill Williamson's outfit, The Dedham, en de Burdall Hat van Madam Nazar kopen.

Dubbele beloningen

De inwoners van Blackwater en MacFarlane’s Ranch hebben dringend hulp nodig. In Blackwater krijg je tot 7 oktober een bonus van vijftig procent RDO$ en XP in Call to Arms. De bewoners van MacFarlane’s Ranch hebben je nodig van 8 tot 11 oktober, tegen dezelfde beloningen.

Miss Harriet Davenport geeft tot 11 oktober twee keer de gebruikelijke RDO$ en Role XP voor monster van ongetemde wezens. Lever je drie monsters in, dan krijg je een beloning van 2.000 Naturalist XP en veertig procent korting op een Novice of Promising Naturalist Role Item. Slagers betalen vijftig procent extra RDO$ voor vis.

Korting

Wie bereid is dieren te stropen in plaats van ze te verdoven, krijgt veertig procent korting op een Established of Distinguished Naturalist Role Item naar keuze na het jagen op en villen van een Legendary Animal. Het maken van een item in de winkel van Gus levert dertig procent korting op voor de Elephant Rifle en vijftig stuks van Nitro Express Ammo.

Er zijn ook weer verschillende kortingen. Gunsmiths bieden kortingen op bogen en visgerei. Non-Naturalists krijgen vijf Gold Bars korting op de prijs van de Sample Kit. Prime-leden die hun Rockstar Games Social Clubs-account koppelen, krijgen veertig Capitale en een aanbieding voor vijftig procent korting op de Mauser Pistol.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou