Q.U.B.E. 2 in ontwikkeling voor PlayStation 4 | Gamer.nl

Q.U.B.E. 2 in ontwikkeling voor PlayStation 4 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het vervolg heet simpelweg Q.U.B.E 2 en gaat volledige ondersteuning bieden voor Project Morpheus, de virtual reality-bril van Sony. Daarnaast wordt de game gemaakt op de Unreal Engine 4. Het is al zeker dat het spel naast de PlayStation 4 ook voor andere platformen komt. Welke platformen dit zijn is nog niet bekend. 

Q.U.B.E. moet zelf nog uitkomen op iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Hiervoor komt een speciale Director's Cut. Eerder kwam de game al uit op de pc via Steam en Desura.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou