Update: Quantum Break verschijnt gelijktijdig op pc en Xbox One | Gamer.nl

Update: Quantum Break verschijnt gelijktijdig op pc en Xbox One | Gamer.nl

Remedy heeft aangekondigd dat de pc-versie van Quantum tegelijkertijd wordt uitgegeven met de Xbox One-versie. Hiernaast onthult de ontwikkelaar dat gebruikers die de Xbox One-versie reserveren een gratis exemplaar van Alan Wake ontvangen.

Er waren al eerder geruchten van een pc-versie, maar de verwachting was dat deze later ging verschijnen dan op Xbox One. Nu heeft ontwikkelaar Remedy bevestigd dat pc-gebruikers gelijktijdig de game kunnen aanschaffen. Windows 10 is vereist voor het spelen van de pc-versie.

Bij de release krijgen gebruikers die reserveren op Xbox One een gratis exemplaar van Alan Wake gebundeld met de game. Ook de dlc-content zit hierbij inbegrepen. Dit zijn twee extra episodes die het verhaal overbruggen tu en het einde van Alan Wake en een eventueel vervolg. De spin-off, American Nightmare, wordt ook meegeleverd.

Quantum Break is een third-person actie avontuurgame en draait om Jack, die de tijd kan beïnvloeden met speciale krachten. Zo kan hij de kogels van vijanden vliegensvlug ontwijken. Er zijn echter ook vijanden die vergelijkbare krachten nabootsen met futuristische technologieën.

Ook is een nieuwe live-action trailer uitgegeven door Microsoft. Hierin is te zien dat hoofdpersoon Jack Joyce omsingeld wordt door agenten van Monarch Solutions, terwijl hij het graf van zijn broer bezoekt.

Op 5 april wordt Quantum Break uitgebracht voor zowel Xbox One als pc.

Onze preview is te lezen via deze link.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou