Nieuws
Quantum Break

Quantum Break speelbaar op Dutch Comic Con '16

Bijna twee weken voor release

Geschreven door Michel Musters op

De aankomende Xbox One- en pc-game Quantum Break is speelbaar op Dutch Comic Con '16 dat op 26 en 27 maart wordt gehouden.

Op 26 en 27 maart barst Dutch Comic Con ’16 los. Dutch Comic Con ’16 moet, net zoals vorig jaar, weer een paradijs op aarde zijn voor allerlei subgroepen binnen de geekcultuur. Voor gamers bijvoorbeeld zal er op het gebied van eSports genoeg te genieten zijn, want de DCC '16 huisvest verschillende competities van games zoals League of Legends en Hearthstone.

En nu is dus ook bekend dat Quantum Break speelbaar wordt. Aangezien de game op 5 april uitkomt, is dat bijna twee weken  voor release. Microsoft heeft een camper op de beursvloer waar de Xbox One-versie van de game speelbaar is. Houd Gamer.nl ook in de gaten, want binnenkort houden we nog een 'Quantum Breakfast'-actie!


Quantum Break speelt zich af in een nabije toekomst waarin het mogelijk is om de tijd stil te zetten. De game bevat niet alleen gameplay, maar ook afleveringen van een real-life action serie die afwisselend zijn te bekijken tussen het spelen door.

Natuurlijk is de Dutch Comic Con ’16 niet compleet zonder celebs om handtekeningen aan te vragen. We kondigden eerder al Stefanie Joosten aan, maar we hebben nog meer celebs toegevoegd aan de line-up. Zo is bijvoorbeeld Billy Dee Williams aanwezig, de acteur die zich onsterfelijk maakte met zijn rol als Lando Calrissian in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Hiernaast zijn er nog meer leden van de Star Wars-cast te bewonderen tijdens DCC ‘16, zoals de man achter het masker van Greedo, de alien die wel/niet als eerst op Han Solo schoot en John Ratzenberger, onder anderen bekend als majoor op Hoth in The Empire Strikes Back. Bestel hier je kaarten.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Waar gaat Dark Souls eigenlijk over? Rise of the Tomb Raider krijgt pc-patch met DirectX 12-ondersteuning
0

Reacties op: Quantum Break speelbaar op Dutch Comic Con '16

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.